Over Landenportal.nl linkpartners adverterencopyrightdisclaimer & cookies contact 

U bent hier: Landenportal.nl / fotopagina's / Zuid Afrika / Sandton

Kies hierboven je bestemming
regel uw reis:
auto huren
handige sites (tip)
hotels
huisje huren
kamperen
last minutes
reisorganisaties

reis- en annuleringsverzekering
schoolvakanties
speciale reizen

stedenreizen
visum regelen
vliegtickets

wintersport
winterzon
zomervakantie
meer Zuid Afrika & Sandton
prikbord Zuid Afrika
startpagina Johannesburg
startpagina Zuid Afrika
wikipedia
winterzon in Zuid Afrika

Landenportal Startpagina

De allerbeste links over diverse onderwerpen vind je op de Landenportal Startpagina.
De links zijn ingedeeld per land of onderwerp, met duidelijke rubrieken per pagina.

Foto's & informatie: Sandton
Wie voor zaken of toerisme naar Johannesburg reist heeft een redelijke kans dat het hotel in de voorstad Sandton ligt. Deze aan de noordoostzijde van Johannesburg gelegen stad ontpopt zich steeds meer als een belangrijke zakenstad waar in toenemende mate kantoren van banken en multinationals gevestigd zijn.
Niet voor niets dat je hier een redelijk aantal luxe vijfsterren hotels vind van internationale ketens zoals Hilton, Holiday Inn, Radisson Blu en Intercontinental. Het in 2008 geopende Radisson Blu hotel ligt op de zogenaamde "Africa's richest square mile". Dit vanwege de hoge grondprijs die veroorzaakt wordt door de geweldige ligging waardoor je vanaf het hotel een prachtig uitzicht hebt op Sandton en Johannesburg. De aan het hotel gelegen showrooms van BMW, Ducati, Aston Martin en Rolls Royce maken het plaatje af.

Naast de eerder genoemde hotels is Sandton City een belangrijke plek binnen dit deel van Johannesburg. Hier vind je winkelcentra, restaurants, een conventiecentrum, luxe hotels en het Nelson Mandela Square. Dit is een autovrij plein met terrasjes, restaurants en een groot beeld van voormalig president en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede Nelson Mandela.
Tijdens de wereldkampioenschappen voetbal in 2010 zal het Nederlands Elftal het Hilton Hotel in Sandton als uitvalsbasis gaan gebruiken. De kans is groot dat tijdens het WK de straten van Sandton oranje zullen kleuren als er hier gevoetbald gaat worden door Oranje.

De foto's die op deze pagina staan zijn gemaakt in september 2009 met een Sony HX1 camera met panoramafunctie. Met uitzondering van het verkleinen van de foto's zijn er verder geen bewerkingen uitgevoerd.
 


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


 

Alle foto's op deze pagina zijn gemaakt door de makers van Landenportal.nl of aan Landenportal verstrekt met de nadrukkelijke toestemming om deze foto's op de site www.landenportal.nl te plaatsen. De foto's vallen onder het Nederlandse auteursrecht. Het is aan derden niet toegestaan de foto's in gedrukte media, digitale media of op andere sites dan www.landenportal.nl te gebruiken indien er geen toestemming verleend is door de rechtmatige eigenaar van de foto's.

Pilanesberg
Informatie
Op Landenportal is nog geen Sandton informatiepagina aangemaakt.

Alle Zuid Afrika foto's:
overzicht
Johannesburg
Pilanesberg
Pilanesberg panorama
Sandton
Sun City
meer foto's

 

Ga naar de beginpagina van Landenportal.nl