Over Landenportal.nllinkpartnersadverterencopyrightdisclaimer & cookies contact 

U bent hier: Landenportal.nl / vakantie / last minutes / lastminutes naar Turkije

Kies hierboven je bestemming
regel uw reis:
auto huren
handige sites (tip)
hotels
huisje huren
kamperen
last minutes
reisorganisaties

reis- en annuleringsverzekering
schoolvakanties
speciale reizen

stedenreizen
visum regelen
vliegtickets

wintersport
winterzon
zomervakantie

meer Turkije:
alles over Turkije
winterzon in Turkije
zomervakantie Turkije

meer lastminutes:
lastminute vakanties
lastminutes pagina
lastminutes informatie

 

Landenportal Startpagina

De allerbeste links over diverse onderwerpen vind je op de Landenportal Startpagina.
De links zijn ingedeeld per land of onderwerp, met duidelijke rubrieken per pagina.

Last minute aanbiedingen naar Turkije
Waar vind je de beste Turkije aanbiedingen?
Wij hebben een aantal grotere en kleinere sites op een rijtje gezet die met regelmaat goedkope last minutes naar Turkije hebben.

Turkije
Duizenden kilometers aan kustlijn herbergen een groot aantal badplaatsen die variŽren van grote toeristische bolwerken tot redelijk kleinschalige en sfeervolle Turkse dorpen. Dankzij de reputatie dat Turkije een goedkoop vakantieland is maakt dit een populaire vliegbestemming. Het mediterrane klimaat en de relatief korte vliegafstand doen de rest. Plaatsen zoals Marmaris, Side, Bodrum, Antalya en Alanya weten jaarlijks honderdduizenden Nederlanders te lokken. Het toerisme in Turkije bestaat voor een redelijk groot deel uit grote hotels met all-inclusive verzorging.

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst?
Vanaf april tot en met oktober zijn er volop chartervluchten en pakketreizen naar Turkije te vinden. Gedurende het hele seizoen vind je voordelige lastminute vakanties naar Turkije. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de meest populaire resorts vaak al maanden van tevoren volgeboekt zitten. Wie kiest voor een specifieke accommodatie kan daarom beter al vroeg boeken met vroegboekkorting in plaats van te wachten op een goedkope aanbieding. Als je kiest voor een vakantie in het voorjaar naar Turkije dan moet je er rekening mee houden dat er een redelijke kans is op instabiel weer met regen en lage temperaturen. Het relatief koude zeewater en het klimaat zorgen ervoor dat mei en zeker de maand april niet altijd het warme en zonnige weer brengen dat je verwacht op een zonvakantie.

 

De beste periode voor een zonvakantie
Op de website zonkalender.nl zie je per land of vakantiebestemming welke maanden het meest geschikt zijn voor een zon-, zee-, zwembad- en strandvakantie. Ook kun je per maand kijken wat voor die betreffende maand de beste vakantiebestemmingen zijn voor een zonvakantie. Bekijk de beste maanden voor een zonvakantie naar Turkije.
 

lastminute vakanties naar Turkije

tui.nl
corendon
 
de hierboven vermelde reisorganisaties en boekingssites verkopen waren op het moment van toevoegen aangesloten bij de Stichting Garantie reisgelden (SGR) of zijn verkoper van reizen die onder de SGR-voorwaarden vallen. Op www.sgr.nl kun je de huidige status van de aanbieder controleren.

Meer last minute vakanties
Informatie over last minutes en aanbiedingen naar andere bestemmingen dan Turkije is hier te vinden.
Ook de lastminute pagina van vakantiestartpagina.com biedt uitgebreide informatie over lastminute vakanties.

 

Ga naar de beginpagina van Landenportal.nl