Over Landenportal.nllinkpartnersadverterencopyrightdisclaimer & cookies contact 

U bent hier: Landenportal.nl / vakantie / last minutes / lastminutes naar Frankrijk

Kies hierboven je bestemming
regel uw reis:
auto huren
handige sites (tip)
hotels
huisje huren
kamperen
last minutes
reisorganisaties

reis- en annuleringsverzekering
schoolvakanties
speciale reizen

stedenreizen
visum regelen
vliegtickets

wintersport
winterzon
zomervakantie

meer Frankrijk:
alles over Frankrijk
informatie Frankrijk
reisinfo Frankrijk
zomervakantie Frankrijk

meer lastminutes:
lastminute vakanties
lastminutes pagina
lastminutes informatie

 

Landenportal Startpagina

De allerbeste links over diverse onderwerpen vind je op de Landenportal Startpagina.
De links zijn ingedeeld per land of onderwerp, met duidelijke rubrieken per pagina.

Last minute aanbiedingen naar Frankrijk
Waar vind je de beste Frankrijk aanbiedingen?
Wij hebben een aantal grotere en kleinere sites op een rijtje gezet die met regelmaat goedkope last minutes naar Frankrijk hebben.

Frankrijk
Dé topper onder Nederlanders als het gaat om autovakanties is Frankrijk. Het land van stokbrood, wijn, kaas en de eigenwijze inwoners hebben een enorme aantrekkingskracht op Nederlandse en andere toeristen. De manier waarop we in Frankrijk verblijven, waar we naartoe gaan en hoe we de vakantie invullen is zeer divers. Populair onder gezinnen met kinderen zijn de campings en vakantiedorpen die je vooral in het westen en zuiden van Frankrijk vindt. Massaal zie je Nederlanders aan het begin van de schoolvakanties zonder of met caravan over de Franse tolwegen trekken. Ook erg populair onder gezinnen met kinderen is het nabij Parijs gelegen Disneyland.
Wie op zoek is naar rust kan dat vinden in één van de vele karakteristieke Franse dorpjes. Een groot aanbod van pensions, hotels en appartementen vind je verspreid over heel Frankrijk. Stedentrippers zullen vooral de hoofdstad Parijs bezoeken. Deze romantische stad trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. De Eiffeltoren is één van de meest gefotografeerde objecten op aarde. Frankrijk is ook een land waar je uitstekend kunt sporten. De Franse Alpen kent veel prachtige wintersportgebieden en het landschap leent zich uitstekend voor fietsen en wandelen. Wie lekker wil genieten van strand en zee zal vooral naar de Franse Riviera trekken. Met name de Côte D'Azur kent een aantal prachtige badplaatsen waar luxe en weelde overduidelijk zichtbaar zijn, zoals bijvoorbeeld in St. Tropez en Cannes.

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst?
In Frankrijk kun je vrijwel het hele jaar aanbiedingen vinden. Het aanbod wordt vooral bepaald door de regio en de vakanties. Tijdens Franse feestdagen en schoolvakanties trekken de Fransen er zelf veel op uit en is de vraag soms groter dan het aanbod. Voor de zomervakantie geldt dat het een stuk lastiger is om een voordelige Frankrijk lastminute te vinden. De kans is al wat groter aan de randen van de schoolvakanties (eerste week juli, laatste week augustus en eerste week september). In juni en september is de kans het grootste op lastminute zonvakanties. Voor wintersport geldt dat je vooral moet kijken buiten de schoolvakanties en dan met name vroeg in het seizoen of juist helemaal aan het einde. Kijk wel even goed wat de sneeuw- en weercondities dan zijn voordat je boekt.

 

Meer last minute vakanties
Informatie over last minutes en aanbiedingen naar andere bestemmingen dan Frankrijk is hier te vinden.
Ook de lastminute pagina van vakantiestartpagina.com biedt uitgebreide informatie over lastminute vakanties.

 

Ga naar de beginpagina van Landenportal.nl