Over Landenportal.nllinkpartnersadverterencopyrightdisclaimer & cookies contact 

U bent hier: Landenportal.nl / vakantie / last minutes / lastminutes naar Dubai

Kies hierboven je bestemming
regel uw reis:
auto huren
handige sites (tip)
hotels
huisje huren
kamperen
last minutes
reisorganisaties

reis- en annuleringsverzekering
schoolvakanties
speciale reizen

stedenreizen
visum regelen
vliegtickets

wintersport
winterzon
zomervakantie

meer Dubai:
alles over Dubai
Dubai tips
Dubai tips & informatie
winterzon in Dubai
zomervakantie Dubai

meer lastminutes:
lastminute vakanties
lastminutes pagina
lastminutes informatie

 

Landenportal Startpagina

De allerbeste links over diverse onderwerpen vind je op de Landenportal Startpagina.
De links zijn ingedeeld per land of onderwerp, met duidelijke rubrieken per pagina.

Last minute aanbiedingen naar Dubai
Waar vind je de beste Dubai aanbiedingen?
Wij hebben een aantal grotere en kleinere sites op een rijtje gezet die met regelmaat goedkope last minutes naar Dubai hebben.

Dubai
Duurder, groter, absurder. Dit zijn termen die bij Dubai horen, de bekendste stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai is de ultieme oase in de woestijn op het Arabisch schiereiland. De stad is sinds het einde van de vorige eeuw explosief gegroeid in omvang en in bekendheid. Alles wat rijk is of zich rijk wil voelen heeft inmiddels deze meest moderne plaats in het Midden-Oosten bezocht. Een vakantie in Dubai is anders dan andere vakanties. Hoewel hier de zon een groot deel van de tijd schijnt komen mensen hier niet alleen om aan het strand of zwembad te liggen. Een redelijk deel van de activiteiten speelt zich elders af en niet zelden binnen. Vooral in de zomermaanden als het woestijnklimaat van Dubai zorgt voor dagtemperaturen die op kunnen lopen tot tegen de vijftig graden Celsius dan speelt het dagelijks leven zich vooral in de airconditioning af. Grote winkelcentra waar je gigantische overdekte skibanen en schaatsbanen aantreft, hotels waar je je compleet in de watten kunt laten leggen en prachtige architectuur zijn dan de elementen waar je van kunt genieten. Als je Dubai echt wilt verkennen moet je naar onze mening de zomer ontwijken en in de periode november-maart naar Dubai op vakantie gaan. Met dagtemperaturen die dan tussen de 23 en 33 graden liggen kun je fatsoenlijk buiten leven en de sfeer van de stad optimaal opsnuiven.

Goedkoop, goedkoper, goedkoopst?
Dubai is vooral een winterzonbestemming. De kans op een voordelige lastminute is in de periode november tot en met maart aanwezig maar aanzienlijk kleiner dan in de snikhete zomermaanden. In de winter komen er naast Europeanen ook veel mensen uit de regio naar Dubai waardoor de bezettingsgraad van de hotels een stuk groter is. Een voordelige vakantie naar Dubai vind je vooral vanaf april tot en met oktober. De hotelprijzen liggen dan sowieso al een stuk lager dan in de winterperiode en de bezettingsgraad is soms zeer laag waardoor er leuke aanbiedingen te vinden zijn. Vanwege de soms zeer flexibele kamerprijzen van hotels kan het interessant zijn om een los vliegticket te kopen en zelf het hotel te regelen via bijvoorbeeld Booking.com.

De beste periode voor een zonvakantie
Op de website zonkalender.nl zie je per land of vakantiebestemming welke maanden het meest geschikt zijn voor een zon-, zee-, zwembad- en strandvakantie. Ook kun je per maand kijken wat voor die betreffende maand de beste vakantiebestemmingen zijn voor een zonvakantie. Bekijk de beste maanden voor een zonvakantie naar Dubai.

 

Meer last minute vakanties
Informatie over last minutes en aanbiedingen naar andere bestemmingen dan Dubai is hier te vinden.
Ook de lastminute pagina van vakantiestartpagina.com biedt uitgebreide informatie over lastminute vakanties.

 

Ga naar de beginpagina van Landenportal.nl