Over Landenportal.nl linkpartners adverterencopyrightdisclaimer & cookies contact 

U bent hier: Landenportal.nl / informatie / kinderkleding kopen voor vakantie

Kies hierboven je bestemming
regel uw reis:
auto huren
handige sites (tip)
hotels
huisje huren
kamperen
last minutes
reisorganisaties

reis- en annuleringsverzekering
schoolvakanties
speciale reizen

stedenreizen
visum regelen
vliegtickets

wintersport
winterzon
zomervakantie

Landenportal Startpagina

De allerbeste links over diverse onderwerpen vind je op de Landenportal Startpagina.
De links zijn ingedeeld per land of onderwerp, met duidelijke rubrieken per pagina.

Koop je vakantiekleding online

Met de kinderen op vakantie gaan vergt altijd veel voorbereiding. Alleen al het samenstellen van de inpaklijsten is vaak een hele opgave. Omdat veel gezinnen met kinderen het al druk genoeg hebben zo vlak voor een vakantie is er vaak geen tijd meer om eerst nog uitgebreid naar de stad te gaan om te gaan shoppen voor wat leuke kleren voor het kroost.
Gelukkig zijn er online voldoende mogelijkheden om leuke kinderkleding aan te schaffen. Op sommige sites is het aanbod aan leuke kinderkleding nog groter dan wat je in een gemiddeld winkelcentrum kunt vinden.

Kleertjes.com
Een topsite waar we zelf regelmatig leuke kleren voor onze kinderen kopen is kleertjes.com. Deze Nederlandse website is de topper als het gaat om via internet kinderkleding bestellen. Niet voor niets heeft deze webwinkel al meerdere prijzen gehaald waaronder die van beste webwinkel in 2007.

Merkkleding
Via kleertjes.com kun je een groot aantal grote en kleinere merken kopen. Op het gebied van merkkleding kun je echt uit tientallen namen kiezen zoals onder andere Billabong, Gaastra, Hugo Boss, Jottum, Mexx en Replay.

Aanbiedingen
Merkkleding is in de regel duurder dan wat je bij H&M of C&A koopt. Op kleertjes.com heb je echter regelmatig sale, meestal zo halverwege het seizoen. Zo kun je in januari/februari flinke kortingen krijgen op winterkleding Ún wintersportkleding. Toch handig als je nog in de krokusvakantie op wintersport wilt gaan.
In de zomer zijn er vanaf juli/augustus leuke aanbiedingen te vinden voor zomerkleding. Ideaal voor als je nog op zomervakantie moet gaan en ook zeer handig als je nog een zwembroek, bikini of badpakje aan wilt schaffen voor een winterzonvakantie.

Site
Ga naar kleertjes.com om het aanbod te bekijken.
 


Ga naar de beginpagina van Landenportal.nl